Welkom bij ON4AWT - OT7A

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geboren in April 1958, te Antwerpen, de school verlaten op m'n  17 de en gestart met werken bij een sheepsherstellingsbedrijf in de Antwerpse haven en 10 jaar later een "carrière switch" naar process-operator bij BASF Antwerpen. 

Interesse gekregen in radio tijdens de CB hype  en na wat studeren en CW oefenen m'n radiolicentie gehaald op 10 november 1981.

BASF verlaten in april 2020 om te genieten van m'n pensioen en nu volop proberen de "radio skills" terug op peil te brengen...

Mijn QTH, Hoboken, aan de oever van de Schelde, bevindt zich ten zuiden van Antwerpen, in het Noorden van België. (locater JO21EE)

 


Ik ben sinds m'n radiostudies lid van de UBA, en van de sectie OSA. 

Alle QSL kaarten via het UBA bureau worden aanvaard en beantwoord zodra ik uw QSL kaart ontvang.  Ben je tevreden met een digitale kaart dan kijk je bij eQSL, voor awards uitgegeven door de ARRL kijk je bij LOTW. Ook bij clublog kan je kontroleren of je in mijn logboek staat ... 
Ik gebruik Ham Radio Deluxe als standaard logboek en N1MM+ voor de contesten en speciale events.   


De meeste qso's maak ik in digitale modes, weinig "room noise" ... Soms neem ik deel aan contesten of allerlei speciale events.

 

Ik upload mijn logs naar  Ik gebruik de volgende roepnamen bij 
  alround  contacten ON4AWT 
  digi modes, speciaal event, contest  OT7A 
 


 

 

 

 

   
© ON4AWT